Bliv medlem

Du kan blive medlem af Dansk Terrier Klub og derved deltage i Kreds 14's mange aktiviteter, uanset om din hund har stamtavle eller ej og uanset hvilken stamtavle den har. Du kan også blive medlem, hvis du har et gadekryds eller en anden race, eller hvis du ikke har en hund og gerne bare vil vide noget mere om de forskellige Terrier racer.

Dansk Terrier Klub er en Specialklub under Dansk Kennel Klub og der er et tæt samarbejde mellem disse to klubber. Derfor skal du også opfylde betingelserne for optagelse af Dansk Kennel Klub.

Det vil sige, at du ikke:  

• Er medlem af en ikke anerkendt kynologisk forening af Dansk Kennel Klub.

• Med videresalg for øjet opkøber hunde.

• Opdrætter eller formidler hunde, der ikke er stambogsført i Dansk Kennel Klub.

• Formidler køb og salg af hunde på en måde, der strider mod Dansk Kennel Klubs formål og interesser.

• Modarbejder Dansk Kennel Klubs eller en af denne anerkendte specialklubbers interesser.

Dansk Terrier Klub arbejder aktivt for medlemmerne med en masse aktiviteter, desuden får man 6 gange om året klubbens medlemsblad med posten. I bladet kan du læse spændende artikler f.eks. om adfærd og opdragelse, læse mere om aktiviteter i de forskellige kredse og udvalg og læse specielt om den terrier, der har din interesse, for hver race har deres egen spalte, hvor du kan læse sidste nyt og samtidig kan du nyde dejlige billeder af terrier.

Medlemskabet af Dansk Terrier Klub koster 325,-kr. årligt. Du kan se et eksempel af vores store flotte medlemsblad, som hedder Terrier Nyt, på Dansk Terrier Klub´s hovedside.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem under linket "Medlemskab" på Dansk Terrier Klub´s hovedside.Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk er den del af Dansk Terrier Klub

Her får du let adgang til aktuelle hvalpekuld samt nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere.